tisdag 10 mars 2009

2009-03-10

Tisdagen den 10 Mars


Japp... ni ser rätt - femtielva udda strumpor! Är det bara jag som har detta enerverande "problem"??? Fullkomligt sanslöst!!!

9 kommentarer:

Grodan sa...

Hihi! Gokväll lilla tvätt-sortererskan!
Näe...jag såg faktiskt inte två likadana här på din bild!

Och i många år hade jag samma skitjobbiga problem, men vet du vad jag har gjort numera?

Jo...JAG köper BARA vita sockar till mej!
BARA grå till Sonen!
Och BARA svarta till Guben!

Sen slänger jag bara ner rätt färg i rätt låda, så får dom para ihop bäst dom vill! Färgerna ska ju då stämma i alla fall!

Sen att vi hejdlöst knycker sockar av varandra i denna familjen....
DET är en helt annan historia!

Och nej....jag tror inte Detoxutrensnings-smörjan var så farligt dyr faktiskt....dryga 200-lappen om jag minns rätt. Men det vet man ju aldrig. Bäst att du kollar ordentligt i någon hälsokostbutik...Hehe!

Den verkar funka bra hitintills i alla fall. Och Rosenrot funkar inte på mej heller. Precis som du skriver: Rena sömnmedlet! Då tycker jag att Chi San funkar bättre om det är pigg man vill bli.

Hoppas att du och din lilla familj mår bra där nere. Jag tänker så mycket på förra veckan...
Allt börjar lixom "falla på plats" i skallen nu. Fasen vad trött jag var när jag kom hem här! Huh...*ler*

Ha det bra så länge! Såg att Jeanette börjat blogga lite försiktigt, men jag hittade ingenstans att skriva en hälsning till henne???
Jaja....läser hon här inne så säjer jag "Vinkevink" till henne åxå!
Kram och ha det bäst nu! //Jenny

Storstadslivet efter 40 sa...

det ser ut som hemma

Monkan sa...

Grattis och välkommen till verkligheten! Jag har en hel bunt udda sockar i en påse och nån gång ibland kollar jag och sorterar och de som fortf. inte har nån kompis åker i soporna ! man blir rätt less på sånt!
kram monika

Jane.D sa...

Haha...precis samma problem har vi hemma hos oss.

Ejris sa...

hahahahahah va när va du hemma hos mig o fotade udda strumpor!!!!

Sonen den stora är hemsk på att bara ha en strumpa i tvätten...var den andra är vet varken han eller ajg väl gämd nånstans antagligen=))

Anonym sa...

Fattar inte alls vad det där var, en syn som aaaaaldrig förekommer hos oss. Stackars, stackars dig att sortera alla dem...

Lizzie sa...

Du är visst inte ensam..
Vi kanske ska träffas någon kväll och se om våra udda strumpor matchar!! Det kan ju bli hur stort som helst, kaffe kaka och så byter vi strumpor!

Ellen sa...

Ett fenomen hos nästan alla. Jag samlar udda strumpor i en låda ett tag. Hittar jag ingen kompis så slängs det. Vad händer då, jo kompisen dyker up ;-)

Anonym sa...

Jag förstår inte hur det är möjligt! Men jag är helt säker på att det bor ett strumpätande troll i min tvättmaskin, för det måste vara där de försvinner!